over ons

Ontbijtservice Twents Moment

Let's meet! Lisanne,

 

Na mijn studie Hotel- & Eventmanagement besloot ik al snel om zelf een klein maar persoonlijk evenementenbureau op te starten. Ik kan er zo van genieten om belangrijke momenten voor iemand nog bijzonderder te maken. Ik hou er van om tot in de puntjes verzorgde feestjes te organiseren en stylen, maar altijd met een vleugje Twentse nuchterheid.

 

Verder ben ik een echte weddingaddict, festivallover en kan ik niet stilzitten wanneer er muziek te horen is. Ik sta dan ook regelmatig met mijn dansmaatjes van Steps Dance & Entertainment op het podium om spectaculaire dansshows te verzorgen.

 

Waar mijn passie voor bruiloften vandaan komt? Geen idee. Voor elke bruidswinkel moét ik stoppen en mijn vriend wordt gek van alle 'Say yes to the dress' afleveringen. Na mijn stage als weddingplanner wist ik dan ook zeker dat het organiseren van bruiloften en feestjes is wat ik wil.

Onze missie

Twents Moment staat voor jong, fris, ongedwongen en Twentse gezelligheid. Persoonlijke feestjes met iets extra's waarbij aan alles gedacht is. Geniet! Want, het leven is een feestje!