Ontbijtservice Winterswijk


De leukste verrassing in de ochtend, een ontbijtje op bed van Twents Moment. Een verjaardag, een jubileum, een opkikkertje of wil je iemand om een andere reden verwennen? Het Twents Ontbijtmoment is vanaf 2 personen te bestellen en  wordt in stijl aan de deur bezorgd op het door jou gewenste tijdstip. Het ontbijtje kan ook in vegetarische, gluten- of lactosevrije variant worden gemaakt. Omdat het niet alleen heel lekker is maar er ook nog eens leuk uit ziet is het net een cadeautje wat je uitpakt!

 

Wat zit erin? Voor 2 personen:

Verse jus 'd orange 0,5L - halfvolle melk 0,5L -  luxe belegde vers gebakken broodjes - croissantjes met jam - plakjes Twentse krentewegge -  gekookte eitjes -  huisgemaakte cakejes of taartje - kwark met fruit & muesli - bijzondere theetjes - verse bloemetjes - handgeschreven kaartje

 

 

Speciale Twents Ontbijtmoment dagen

Het Twents Ontbijtmoment is extra leuk op dagen als Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag. Op deze dagen hebben wij speciale leuke acties voor onze ontbijtjes. Houdt de facebookpagina in gaten als je niets missen wilt! ;)

 

Prijzen

Twents Ontbijtmoment voor 2 personen €35,- 

Kinderontbijt €10,- p.p.

Extra volwassene € 15,- p.p.

Te bestellen vanaf 2 personen

 

Bestellen

Het Twents Ontbijtmoment dient minimaal 2 dagen van te voren hier besteld te worden. 

 

Van maandag t/m vrijdag bezorg ik alleen ontbijtjes voor (zakelijke) groepen vanaf 6 personen. Neem hiervoor contact op per e-mail/telefoon.

 

De ontbijtjes kunnen gratis worden bezorgd in heel Winterswijk.

 

Val je net buiten deze plaatsen, neem dan even contact op dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen!